Wie ben ik
Mijn naam is Marleen van Loenen. Getrouwd en moeder van 2 (adoptie-)kinderen. Ik ben opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. In de afgelopen 30 jaar heb ik werkervaring opgedaan in beschermde woonvormen, gehandicaptenzorg en Jeugdzorg.

Mijn hart ligt bij het coachen en begeleiden van mijn medemens. Ik vind het altijd weer bijzonder als ik een periode samen met de ander mee mag wandelen op zijn of haar levenspad. Ik heb zowel de PHBO contextuele hulpverlening en het contextueel pastoraat (Koinonia) afgerond en ben recent een praktijk voor Psychosociale Hulpverlening gestart.

Kernwaarden die mij typeren: Verbinding, betrokkenheid, vertrouwen, echtheid, verantwoordelijkheid, autonomie & respect.

Mijn persoonlijke beeld van en relatie met God spelen mee in wie ik als hulpverlener ben. Het is afhankelijk van de behoeften van de ander hoe dit naar voren komt.

Mijn eigen levenservaring, scholing, en mijn loopbaan, hebben mij veel persoonlijke en professionele groei opgeleverd. Dat wil ik anderen ook graag laten ervaren. Ik doe dat met betrokkenheid, deskundigheid en met plezier!